costume national


mohr






stefan brüggeman #2





















stefan brüggeman














x







acne höst 2009








acne levde upp till mina (som vanligt) höga förväntningar. jag gillade allt, förutom brokad-plaggen. inte riktigt min grej. acne tråkar aldrig ut mig, det är så himla skönt! precis lagom roligt/nytt för att ändå kännas bärbart och stilrent.



kobra















cole / john galliano






john galliano var mannen som väckte mitt modeintresse på riktigt för många år sedan. kanske svårt att tänka sig idag, men vilken konstnär han är! kolla damsidan hos dior liksom! på tal om dior. stating the obvious men ändå: dior homme utan hedi slimane? gäsp!


fantastic four / costume national






jag gillar mens fashion week






















colecolecole


boysboysboys


x









skaffade en ny lastfm. kan la vara roligt, kanske.




acne



hade helt glömt bort att modeveckan börjar idag. helt ok gött ändå! acnes visning började för några minuter sedan, så höjdpunkten avklaras redan första dagen, men ändå! simon är säkert där på front row, den jäveln. jag grillade honom angående hösten på styrbord sist. önskar jag kunde vara sådär modebloggs-insatt men minns mest att han snackade om skräddat, kavajer och markerade axlar. det gillar man ju! hur sjukt är det inte egentligen att det är min kära vän som suttit och konstruerat ihop plaggen man kommer bära eller åtminstone sukta efter? grymt.


jag är fortfarande sjuk. det börjar bli fruktansvärt tröttsamt.



1997.










x









c















c + a










x









progress!







x




x
















x


it was the anti-septic to the sore to hold you by the hand



x



franke igår. sällan har väl en kväll varit en sådan bergochdalbana? jag blev givetvis helt redlöst berusad. när vi köade för svartklubben var jag tvungen att luta mig mot väggen föratt hålla mig på benen. jag brukar skryta med att jag är sjukt bra på att spela nykter, men vem försökte jag egentligen lura? vakten nekade mig hela tre gånger trots fyllekäk och x antal promenader. såhär i efterhand så får jag väl säga att han hade fog för sina ord, då jag i princip fortfarande var full när jag vaknade imorse. en annan sak jag insåg är att jag inte direkt uppförde mig. odräglig kan jag nog ha varit faktiskt. nåväl. gick av vagnen vid mariaplan och gick resten av vägen hem. jag har börjat göra sånt ibland. kanske som någon sorts distraktion, eller ibland som självbestraffning? melankoliskt fint ändå med too late och fotspår i nyfallen snö. kunde stannat halvvägs för någon sorts självdestruktiv räddning men valde att fortsätta. det var så otroligt mycket skönare att försöka somna bedövad av alkohol, kanske skulle satsa på det igen? jag vet inte vad någonting betyder just nu. en sak jag uppskattar är iallafall mitt nya kaffe. alltid nåt?



-







mohikan








you make it look real when you pretend to feel


nytt med coconut records! grymt. det gjorde natten något mer uthärdlig. it could be so easy if it didn't feel so wrong. åh jason jag älskar dig! balscenerna med fix you och den där med forever young var inte vad jag behövde den här veckan. imorgon ska jag fixa sömntabletter tror jag. och en välbehövd fylla. och konversation.



tack, säsong 3.









sophomore







backstage: hermès, givenchy, marni.










behati prinsloo #2







south







hedisafari


















vija celmin






och som jag önskar att du var här nu jag vill bara höra dina hjärtslag och som jag önskar att vårt krig tog slut jag har lärt av mina misstag







wang











vårens lookbook är fantastisk, som vanligt. jag vill ha allt, som vanligt. bodyn på sista bilden, snälla?




we kill what we build because we own the sky









jag vet inte om det är den här rosa himmelen eller att jag har gjort några försök men just nu känns det ganska bra, faktiskt.



michel klein



ok dessa duger ju minst sagt också. la redoute har tydligen fått in dom nu! 1 600 kr. det känns som att jag behöver båda paren, samt dom högra här. fan också.












estrada



fan vad jag suktat efter ett par kilklackar med öppen tå och häl de senaste månaderna. lär väl bli fler varianter än ett enstaka par, men dessa från som vanligt överlägsna acne ligger bäst till tror jag. frågan är väl bara hur jag ska samla ihop 2 200 kronor (någorlunda snart)? välgörenhet? bidrag mottages mer än gärna!







and if you are a ghost i'll call your name again








Francesca Tallone
patternclash



behati prinsloo #1




ja, ni fattar







andrew


acnepants please?







josh & ash












not looking back







newhatelovewhatever


jag är så trött att jag har tårar i ögonen. fan vad det svider. det är nu jag tar tag i mitt liv, på riktigt. och med ta tag i livet så menar jag framförallt att försöka sova mindre än typ 12 timmar om dygnet, och gärna orka lämna huset medans solen skiner. gud vad vidrigt detta är. nåväl, den här gången orkar jag inte misslyckas så det är väl bara att bita ihop och försöka hitta sin inre lyckliga, duktiga människa? ja tack.



models/mortals?








balenciaga boys







2008.



januari:
höll väldigt låg profil. dessa polaroider var de enda bilderna jag tog!




februari:
dåligt med bilder här med. därav mobilpics från underjorden haha.




mars:
bästa kvällen var det lykke på nef och days på rio rio!




(älskar tinas bitchmin?)


april:
blev duktigare med bilder! dudde gjorde comeback och det var massor av klubbkvällar och efterfester. bra månad!


















(ÄLSKAR den här bilden!)


maj:
bra månad!






















juni:
började kursen på HFF. det var grymt! har bara analoga bilder från denna månaden eftersom min dator dog.












fortsättning följer..



RSS 2.0